Personvernregler
Sist oppdatert 25. juli 2023
Ikrafttredelsesdato 24. juli 2023

Denne personvernerklæringen beskriver retningslinjene for Avansert data, Spetalenveien 32, Viken 1642, Norge, epost: [email protected], telefon: +4792220867 på samlingen, bruk og utlevering av informasjonen din som vi samler inn når du bruker nettsiden vår ( https://www.highend-data.no ). (tjenesten»). Ved å få tilgang til eller bruke de Tjenesten, samtykker du til innsamling, bruk og utlevering av dine opplysninger i samsvar med dette Personvernerklæring. Hvis du ikke samtykker til det samme, vennligst ikke få tilgang til eller bruk tjenesten.

Vi kan endre denne personvernerklæringen når som helst uten eventuelle forhåndsvarsel til deg og vil legge ut den reviderte Personvernerklæring på tjenesten. Den reviderte policyen vil være gjeldende 180 dager fra når reviderte retningslinjer er lagt ut i tjenesten og din fortsatt tilgang eller bruk av tjenesten etter dette tidspunktet vil utgjøre din aksept av det reviderte personvernet Politikk. Vi anbefaler derfor at du med jevne mellomrom gå gjennom denne siden.

 1. Hvordan vi samler inn informasjonen din:

  Vi samler inn/mottar informasjon om deg i følgende måte:

  1. Når en bruker fyller ut registreringsskjemaet eller på annen måte sender inn personlig informasjon
  2. Samhandler med nettstedet
  3. Fra offentlige kilder
 2. Hvordan vi bruker informasjonen din:

  Vi vil bruke informasjonen vi samler inn om deg for følgende formål:

  1. Markedsføring/kampanje
  2. Oppretter brukerkonto
  3. Behandler betaling
  4. Administrer kundebestilling

  Hvis vi ønsker å bruke informasjonen din til andre formål, vil vi be deg om samtykke og vilje bruk informasjonen din kun når du mottar din samtykke og da, kun for formålet(e) for som gir samtykke med mindre vi er pålagt å gjøre det ellers ved lov.

 3. Hvordan vi deler informasjonen din:

  Vi vil ikke overføre dine personlige opplysninger til en tredjepart uten å søke ditt samtykke, unntatt i begrensede omstendigheter som beskrevet under:

  1. Analyse

  Vi krever at slike tredjeparter bruker personlig informasjon overfører vi kun til dem for formålet det ble overført til og ikke å beholde den lenger enn det som kreves for oppfyller nevnte formål.

  Vi kan også utlevere dine personlige opplysninger for følgende: (1) å overholde gjeldende lov, forskrift, rettskjennelse eller annen juridisk prosess; (2) for å håndheve avtalene dine med oss, inkludert denne personvernerklæringen; eller (3) for å svare til påstander om at din bruk av tjenesten bryter eventuelle tredjeparts rettigheter. Hvis tjenesten eller vår selskap fusjoneres eller erverves med et annet selskap, vil informasjonen din være en av de eiendeler som overføres til ny eier.

 4. Dine rettigheter:

  Avhengig av loven som gjelder, kan du ha en rett til å få tilgang til og rette eller slette din personopplysninger eller motta en kopi av dine personlige opplysninger data, begrense eller protestere mot det aktive behandling av dine data, be oss om å dele (port) din personlige informasjon til en annen enhet,